← Översikt
Trelleborgs Rörservice AB logo
Trelleborgs Rörservice AB cover

Trelleborgs Rörservice AB

Norregatan 73,

0410-201 50info@trelleborgsrorservice.seHemsida

Välkommen till Trelleborgs Rörservice!

Vi är det lokala och flexibla VVS-företaget. Vi utgår från Trelleborg och arbetar i stora delar av södra och västra Skåne. Vi erbjuder allt från blandarbyten till kompletta badrumsrenoveringar eller värmepumpsinstallationer.Vi har även utökat vår styrka med en byggsida. Kontakta gärna oss för ett kostnadsfritt hembesök om du går i tankarna på en renovering eller en tillbyggnad av din fastighet.


Bekvämt och enkelt

Vi på Trelleborgs Rörservice erbjuder flera produkter av olika märken och priser att få installerat och klart, inklusive moms och efter ROT. Vi är flexibla och tar självklart även med oss din gamla produkt.Alla produkter hittar du i vår katalog och om du inte riktigt hittar vad du söker eller har frågor, så tveka inte att höra av dig.Priserna gäller Trelleborg, Vellinge, Skurup, Kävlinge, Malmö, Lund och Staffanstorps kommun. Hör av er om ni bor utanför detta område, så återkommer vi med offert.


Vi erbjuder totallösningar:

Vi samarbetar med olika värmepumpstillverkare och erbjuder totallösningar för er fastighets uppvärmningsbehov.Vi erbjuder luft/vatten värmepumpar, frånluftvärmepumpar, berg- och jordvärmepumpar samt luft/luft värmepumpar.Vi arbetar främst med Nibe, Daikin och CTC.


Vi erbjuder helhetslösningar:

Vi på Trelleborgs Rörservice utökar vår styrka med en byggservicesida för att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar.Vi eftersträvar att bli en trygg samarbetspartner till alla våra kunder, oavsett om du är en privat konsument, arbetar för ett fastighetsbolag eller representerar en bostadsrättsförening. Inga arbeten är för små för oss. Vi utför allt från byggservice till entreprenader. Därtill till- och ombyggnader, underhållsarbeten och nybyggnationer.


Alla våra medarbetare arbetar med våra ledord i åtanke, kompetens, flexibilitet och kommunikation. På så sätt står vi till tjänst för våra kunder oavsett om det är ett akut eller planerat arbete.


Tveka inte att kontakta oss med era förfrågningar, stora som små projekt.

Telefon:0410-201 50

Mail:info@trelleborgsrorservice.se


Besök gärna vår hemsida


Dela