← Översikt
J2-center VVS AB logo
J2-center VVS AB cover

J2-center VVS AB

Danskavägen 54

0707-553004richard@j2center.seHemsida

Välkommen till J2 center i Trelleborg!

-Vi tar hand om ditt hem- från värmesystem till badrumsrenovering


Hos oss på J2 Center kan du få hjälp med allt från inköp och installation av en ny värmepump och allt övrigt inom VVS. Vi har ett brett och välsorterat sortiment och är återförsäljare till etablerade leverantörer. Vi är en komplett VVS-firma som även kan erbjuda kakelsättning och elinstallationer.

Vi jobbar med alla större och etablerade tillverkare av vvs- och badrumsinteriör. Vi kan även erbjuda kakelsättning och elinstallation tillsammans med våra partners.


Dags att byta värmesystem- vi har rätta produkten för dig!

J2-Center är återförsäljare av Mitsubishi värmepumpar som är en av världens största tillverkare av värmepumpar. Märken som IVT, CTC, Nibe, Bosch mfl. använder Mitsubishi kompressor i sina värmepumpar.


Här hittar du Värmepumpar till alla fastigheter från små stugor till stora hyres fastigheter eller kontorsbyggnader mm.

J2 -Center har stor erfarenhet av värmepumpinstallationer i alla storlekar. Vi är certifierade Mitsubishi installatörer samt medlemmar i SVEP.

Surfa även in på www.mitsubishivillavarme.se


VVS

J2 –Center utför all sorts traditionellt VVS arbete såsom reparationer och ny-installationer. Det kan vara allt från byta av en packning i en tappkran till installation av en värmepumps-anläggning till 90 lägenheter i ett hyreshus.Vid större arbeten gör vi hembesök och erbjuder er inom Trelleborgs kommun en kostnadsfri besparingskalkyl och offert på arbetet. J2 - Center är återförsäljare av nästan alla stora tillverkare inom VVS branschen, klicka på logotypen för att gå direkt till deras hemsida.


Om ni har några frågor, tveka inte utan kom in till oss för rådgivning eller slå oss en signal.

E-post: richard@j2center.se

Telefon: 0707-55 30 04


Besök gärna vår hemsida


Dela