← Översikt
Byggruppen i Trelleborg AB logo
Byggruppen i Trelleborg AB cover

Byggruppen i Trelleborg AB

Godsvägen 14

0410-16200info@byggruppen.comHemsida

Välkommen till Byggruppen i Trelleborg AB!

Byggruppen är ett mindre familjeföretag som verkar i sydvästra delen av Skåne, Trelleborg med omnejd. Det har drivits av olika medlemmar i samma släkt sen 1880-talet och med nuvarande ägaren sen 1992.

Vår huvudsakliga inriktning är renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader samt nyproduktion av villor. Detta är områden där vi kan hjälpa våra kunder med nödvändiga kontakter från idé till fullbordan.

Då vi innehar licens för tätskikt i våtrum så är olika typer av av badrumsrenoveringar uppdrag som vi har stor erfarenhet av. Fasad och takrenoveringar är väl inarbetade områden så även uterum och kök.

Vi får tack vare vår samlade kunskap och långa yrkeserfarenhet utföra byggservice hos många lokala bostadsrättföreningar och deras förtroende med återkommande beställningar gör oss naturligtvis extra


Vi kan till de flesta projekt erbjuda totalentreprenad där vi samarbetar med lokalt förankrade underentreprenörer typ rörläggare, elektriker, målare, golvläggare m.m. vilka självfallet innehar erforderliga försäkringar och licenser för sina respektive specialitéer.


Välkommen att kontakta oss för mer info:
Tel:
0410- 162 00, 0708-16 22 00
Mail:
info@byggruppen.com


 

För mer info besök gärna vår hemsida

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Dela