← Översikt
Ågab Syd AB logo
Ågab Syd AB cover

Ågab Syd AB

Skabersjövägen 527

040-287480info@agabsyd.seHemsida

Välkommen till ÅGAB Syd AB!
ÅGAB är ett offensivt företag som strävar efter att ligga i framkanten i branschen. Vi har en liten och väl sammansvetsad medarbetarstab. Genom ständig utveckling och utbildning av personalen känner vi oss trygga att möta både kundernas och övriga intressenters allt högre krav på effektiva helhetslösningar. Här finner du respektive medarbetare på ÅGAB och deras funktioner. Alla har olika specialområden men samtliga delar samma strävan at kunna hjälpa er rätt med era frågor och önskemål. Tveka inte att höra av dig till oss på ÅGAB!

ÅGAB’s Provtagning och Konsulttjänster
Miljömyndigheterna kräver att prover tas innan större byggprojekt startar. Vi ser
gärna att vi får analysresultaten tidigt för att kunna skicka massorna till rätt mottagning. Saknas analyser tar vi prover med fältinstrument, samt samla in prover för analyser.

Affärssegmentet Industri, Bygg och Entreprenad
Alla större byggprojekt omfattas av kraven från våra miljömyndigheter på att provtagning ska tas före start. Detta för att man ska undvika obehagliga och kostsamma överraskningar längre fram i projektet.

Jordbruk & Handelsträdgårdar, återkommande kunder
Vi erbjuder dem avancerade analyser och provtagning av odlingsbar mark. Ett gediget förarbete optimerar och säkerställer
en god skörd. Vi hjälper våra kunder hela vägen och ombesörjer med all nödvändig dokumentation.

Plantering, Trädgård och Lekplatser
På gång med anläggning av ny trädgård med rabatter, gräsmattor, sandlådor, plattsätta olika ytor? Vi erbjuder inte bara jord, sand och grus för detta ändamål. Vi har också ett stort sortiment av plattor marksten och gräs.


Välkommen att kontakta oss för vidare information:
Telefon: 040-28 74 80
E-post: info@agabsyd.se
Adress: Skabersjövägen 527-0, Svedala


För mer info besök gärna vår hemsida

Pigeon | © OpenStreetMap contributors

Dela